Munakoiso-mozzarellavuoka

Munakoiso-mozzarellavuoka

6 min - juuri nyt

Kokkaa Anni Hautalan kanssa! Anni on intohimoinen kokki, jolta ilmestyi reseptikirja viime syksynä. Tässä podcast-sarjassa Anni kertoo valittujen reseptien taustoja ja tarinoita ja tulee kanssasi keittöön pilkkomaan sipulia ja maustamaan lientä. Reseptejä ilmestyy Suplaan kerran kuukaudessa. Tässä toisessa osassa valmistetaan munakoiso-mozzarellavuokaa, joka muuten sopii myös tiedostavien ihmisten ruokapöytään, sillä se on kasvisruoka! Tarvitset: 4 munakoisoa n. 1 dl oliiviöljyä 400 g (puhvelinmaito)mozzarellaa 2 dl vastaraastettua parmesaania (sanon kyllä nyt suoraan, että itse laitan varmaan melkein neljä) TOMAATTIKASTIKE 1 sipuli 2–4 valkosipulinkynttä 2 rkl oliiviöljyä 800 g säilöttyjä kokonaisia tomaatteja 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria ½ dl hienonnettua tuoretta oreganoa ½ dl hienonnettua lehtipersiljaa

keyboard_arrow_down