Munakoiso-mozzarellavuoka
6 min - juuri nyt
Kokkaa Anni Hautalan kanssa!
Anni on intohimoinen kokki, jolta ilmestyi reseptikirja viime syksynä. Tässä podcast-sarjassa Anni kertoo valittujen reseptien taustoja ja tarinoita ja tulee kanssasi keittöön pilkkomaan sipulia ja maustamaan lientä.
Reseptejä ilmestyy Suplaan kerran kuukaudessa. Tässä toisessa osassa valmistetaan munakoiso-mozzarellavuokaa, joka muuten sopii myös tiedostavien ihmisten ruokapöytään, sillä se on kasvisruoka!
Tarvitset:
4 munakoisoa
n. 1 dl oliiviöljyä
400 g (puhvelinmaito)mozzarellaa
2 dl vastaraastettua parmesaania
(sanon kyllä nyt
suoraan, että itse laitan
varmaan melkein neljä)
TOMAATTIKASTIKE
1 sipuli
2–4 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
800 g säilöttyjä kokonaisia
tomaatteja
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ dl hienonnettua tuoretta
oreganoa
½ dl hienonnettua lehtipersiljaa