Mitä on rakkaus?

Rakkauden anatomia

Kysymyksiä rakkaudesta. Mitä on rakkaus? Mitä on rakastaminen, miten se eroaa rakastumisesta ja miksi puhutaan sitoutumisesta? Tai rohkeudesta? Entä miten itsensä rakastaminen liittyy toisen rakastamiseen? Ja onko rakkaudella hinta? Rakkaudesta puhuu tässä podcastissa Keiju Vihreäsalo. Hän on sosiologi ja entinen yliopistotutkija, nykyinen bloggari ja kouluttaja.
Keiju rakastaa ihmeellisen suuria ilmiöitä. Ja varsinkin rakkautta. Hänen kirjansa Jotta voisin rakastaa (Otava) ilmestyi syksyllä 2018. Jatka keskustelua somessa: #rakkaudenanatomiapodcast

Mitä on rakkaus?

31.1.2019 klo 05:00 21 min Ilmaiseksi katseltavissa yli 30 päivää

UUSI SARJA ALKAA!
Mikä rakkaudessa jää ymmärtämättä? Mitä siitä menee ohi? Se on kohtaaminen. Rakkaus on kohtaamista. Itsen, toisen ja maailmankin. Eksymme etsimään pysähtynyttä onnen hetkeä, mutta kohtaaminen liikuttaa aina, laittaa liikkeelle jotain. Rakkauden määritelmään täytyy sisällyttää kohtaaminen ja sen aikaansaama loputon liike. Mahdollisuus rakastaa aina syvemmin ja enemmän. Rakkaus avaa, nostaa esiin, tuo valoon jotain. Se on yhdelle uhka, toiselle mahdollisuus.

Rakkauden anatomian esittelyjaksossa luodaan katsaus isoon kuvaan: koko rakkauteen. Ja sitten lähdetään tutkimaan rakkauden anatomiaa. Uudet jaksot ilmestyvät aina torstaisin.
Podcastissa äänessä on sosiologi ja blogaaja Keiju Vihreäsalo. Keiju on perehtynyt rakkauteen kirjoittaessaan teosta Jotta voisin rakastaa (Otava 2018).

Jaksot

Miksi rakkauden merkit täytyy näyttää?
Miksi rakkauden merkit täytyy näyttää?
21.2.2019 22 min
Miksi pitää valita rakastaa?
Miksi pitää valita rakastaa?
14.2.2019 30 min
Kuka on Se Oikea?
Kuka on Se Oikea?
7.2.2019 24 min
Mitä on rakkaus?
Mitä on rakkaus?
31.1.2019 21 min

Kuunnelluimmat Suplassa

Uusimmat kuunneltavat Suplassa