Jakso 1: Mitä eroa on huippukokilla ja kotikokilla?

Kovaksi keitetyt

Henri Alénin ja Tommi Tuomisen kanssa pääsemme ravintolamaailman kulisseihin. Herrat on marinoitu monissa leimissä ja keitetty kovaksi ministeritasoa myöten. Rikomme ruuanlaiton myyttejä ja pidämme hauskaa keittiössä. Tervetuloa mukaan kuulemaan herkullisia tarinoita ruokamaailman huipulta.

Jakso 1: Mitä eroa on huippukokilla ja kotikokilla?

2.1.2019 klo 05:00 27 min Ilmaiseksi katseltavissa yli 30 päivää

Suomen ensimmäisessä huippukokkien podcastissa Henri Alén ja Tommi Tuominen pohtivat, että kotikokki voi tehdä ammattilaista parempaa ruokaa, mutta ei välttämättä sadoille suille. Lopussa on vastaus vielä yllättävään Instagram-kysymykseen: miten saat potkua neljän euron nistipataan?

Jaksot

Jakso 8: Totuus ammattikeittiön kulisseista
Jakso 8: Totuus ammattikeittiön kulisseista
20.2.2019 33 min
Jakso 7: Parhaat valmisruuat kautta aikojen
Jakso 7: Parhaat valmisruuat kautta aikojen
13.2.2019 24 min
Jakso 6: Kokitko kaikki juoppoja?
Jakso 6: Kokitko kaikki juoppoja?
6.2.2019 34 min
Jakso 5: Ruokakritiikki on kuollut?
Jakso 5: Ruokakritiikki on kuollut?
30.1.2019 35 min
Jakso 4: Mitä kokit syövät vapaa-aikana?
Jakso 4: Mitä kokit syövät vapaa-aikana?
23.1.2019 27 min
Jakso 3: Ruoanlaiton kummalliset myytit
Jakso 3: Ruoanlaiton kummalliset myytit
16.1.2019 32 min
Jakso 2: Mitä on suomalainen ruokakulttuuri?
Jakso 2: Mitä on suomalainen ruokakulttuuri?
9.1.2019 34 min
Jakso 1: Mitä eroa on huippukokilla ja kotikokilla?
Jakso 1: Mitä eroa on huippukokilla ja kotikokilla?
2.1.2019 27 min

Kuunnelluimmat Suplassa

Uusimmat kuunneltavat Suplassa