Jaksot
10 min 42 s • 29.5.2023Menestysresepti-podcast osa 64. Raaka-aineet kunniaan! 12 min 40 s • 17.4.2023Menestysresepti-podcast osa 63. Pekka Terävän mietteitä mm. käsityön arvostuksesta ja vastuullisuudesta.. 13 min 15 s • 23.3.2023Menestysresepti-podcast osa 62. Kaskis, kirje ja tähti. 14 min 9 s • 9.3.2023Menestysresepti-podcast osa 61. Frex innovaatiokilpailun voittaja. 20 min 23 s • 12.5.2022Menestysresepti-podcast osa 60. Luomutila Bosgård. 34 min 2 s • 5.5.2022Menestysresepti-podcast osa 59. Olivo ja italialaiset raaka-aineet. 26 min 12 s • 29.4.2022Menestysresepti-podcast osa 58. Kondiittorimestari. 31 min 20 s • 21.4.2022Menestysresepti-podcast osa 57. Bocuse d'Or-edustajamme mietteitä ja kuulumisia. 26 min 45 s • 14.4.2022Menestysresepti-podcast osa 56. Bocuse d´Or-assistentti. 38 min 42 s • 7.4.2022Menestysresepti-podcast osa 55. Ruokapodcastien tarinat. 32 min 19 s • 31.3.2022Menestysresepti-podcast osa 54. Suomea toisena kielenä puhuvat ja ravintola-alan koulutus. 15 min 42 s • 24.3.2022Menestysresepti-podcast osa 53. Nuoren kokin mietteitä. 30 min 32 s • 17.3.2022Menestysresepti-podcast osa 52.Opettajan mietteitä ravintola-alassta ja sen potentiaalista. 14 min 22 s • 10.3.2022Menestysresepti-podcast osa 51. Ruoka- ja juomavinkkejä kevättalveen. 35 min 43 s • 3.3.2022Menestysresepti-podcast osa 50, Drinkkejä, ruokakulttuuria ja tasa-arvoa. 17 min 21 s • 11.11.2021Menestysresepti-podcast osa 49. Helsingin kaupunki ja liha. 25 min 58 s • 4.11.2021Menestysresepti-podcast osa 48. Finnjävel ja Michelin-tähti. 37 min 31 s • 28.10.2021Menestysresepti-podcast osa 47. Olutasiantuntija Aniko Lehtinen. 35 min 15 s • 14.10.2021Menestysresepti-podcast osa 46. Ravintolapäällikkö Tilda Kaus, Hard Rock Cafe Helsinki. 39 min 28 s • 7.10.2021Menestysresepti-podcast osa 45. Yllättävä urasiirto. 25 min 2 s • 30.9.2021Menestysresepti-podcast osa 44. Mistä salaattisi kastike tulee? 21 min 47 s • 23.9.2021Menestysresepti-podcast osa 43. Bocuse d´Or on ovella, 35 min 3 s • 16.9.2021Menestysresepti-podcast osa 42. Olutpostin kustantaja Jari "Cyde" Hyttinen, 44 min 3 s • 9.9.2021Menestysresepti-podcast osa 41. Vierailu tislaamossa. 26 min 30 s • 6.5.2021Menestysresepti-podcast osa 40. Villiyrtit talteen! Vieraana Sami Tallberg. 37 min 59 s • 29.4.2021Menestysresepri-podcast osa 39. Vieraana Sikke Sumari. 31 min 4 s • 22.4.2021Menestysresepti-podcast osa 38. Vieraana Meri-Tuuli Väntsi. 21 min 7 s • 15.4.2021Menestysresepti-podcast osa 37. Toimittajan työtä ja ruokatrendejä. Vieraana Katja Nordlund. 23 min 46 s • 8.4.2021Menestysresepti-podcast osa 36. Korona, gourmet ja Michelin-tähti. Vieraana Toni Kostian. 30 min 21 s • 1.4.2021Menestysresepti-podcast osa 35. Zen-juomaa, regulaatioita ja startupia. 17 min 49 s • 25.3.2021Menestysresepti-podcast osa 34. Sushia ja korona-ajan takeawaytä. Vieraana Samu Karvonen Sushi-sanista. 27 min 37 s • 18.3.2021Menestysresepti-podcast osa 33. Grillimaisterin mietteitä. Vieraana Viivi-Laube Pohto. 34 min 55 s • 11.3.2021Menestysresepti-podcast osa 32. Nautiskelija Töölöstä. Vieraana Aimo Lindgren. 34 min 8 s • 4.3.2021Menestysresepti-podcast osa 31. Paikallisen puolesta. Vieraana Christos Granqvist. 25 min 29 s • 21.1.2021Menestysresepti-podcast osa 30. Kotona kasvatettavat sienet. Vieraane 23 min 20 s • 14.1.2021Menestysresepti-podcast osa 29. Sinisen Lenkin ja Rypsiporsaan tarinat. Vieraina HKScanin Marika Rikkonen ja Mikko Järvinen 26 min 59 s • 7.1.2021Menestysresepti-podcast osa 28. Härkiksen tarina. Vieraina Leena Saarinen ja Elli Laukkala Verso Food Oy:stä. 15 min 25 s • 17.12.2020Menestysresepti-podcast osa 27. Joulupöytä. Vieraana gastro chef Kari Suomaa. 17 min 51 s • 10.12.2020Menestysresepti-podcast osa 26. Mitä Gefilus oikein on? Vieraina Soile Tynkkynen ja Tuula Tuure Valiolta. 29 min 45 s • 3.12.2020Menestysresepti-podcast osa 25. "Huono Äiti" on hyvä juttu. Vieraina Sari Helin ja Ilkka Lääveri.