keyboard_arrow_down
Hans Välimäki tavoitteli ravintolalleen kolmatta Michelin-tähteä: "Jos se olisi tullut, olisin lyönyt hanskat tiskiin samantein"
Kurosen Grilli – Radio Suomipopin kesäsunnuntai
Hans Välimäki tavoitteli ravintolalleen kolmatta Michelin-tähteä: "Jos se olisi tullut, olisin lyönyt hanskat tiskiin samantein"
play_circle_outline
Hans Välimäki tavoitteli ravintolalleen kolmatta Michelin-tähteä: "Jos se olisi tullut, olisin lyönyt hanskat tiskiin samantein"

Hans Välimäki tavoitteli ravintolalleen kolmatta Michelin-tähteä: "Jos se olisi tullut, olisin lyönyt hanskat tiskiin samantein"

1 h 6 min - 11.7.2021

Huippukokki Hans Välimäki saapui Sami Kurosen Grillin äärelle kesäisenä sunnuntaina. Missä kohtaa nuori Hans tajusi, että ruuanlaitosta tulee hänen ammattinsa? Millaiset ovat syksyllä 2020 viimeisimmän ravintolansa avanneen Välimäen tunnelmat koronan ravintola-alaa koetteleman vuoden jälkeen? Millaista ruokaa ammattilainen kokkaa kotona perheelleen? Välimäki on edelleen Suomen historiassa ainoa, joka on saanut ravintolalleen kaksi Michelin-tähteä – jos kolmas olisi tullut, kertoo ravintoloitsija suunnitelleensa lopettavansa huipulla. Kuuntele koko keskustelu tästä!

keyboard_arrow_down