keyboard_arrow_down
Menestysresepti-podcast osa 36. Korona, gourmet ja Michelin-tähti. Vieraana Toni Kostian.
Menestysresepti-podcast
Menestysresepti-podcast osa 36. Korona, gourmet ja Michelin-tähti. Vieraana Toni Kostian.
play_circle_outline
Menestysresepti-podcast osa 36. Korona, gourmet ja Michelin-tähti. Vieraana Toni Kostian.

Menestysresepti-podcast osa 36. Korona, gourmet ja Michelin-tähti. Vieraana Toni Kostian.

24 min - juuri nyt

Vaikka Michelin-tähdellä tunnustettu Ravintola Grön onkin viime aikoina ollut koronatauon takia suljettuna, niin siellä valmistaudutaan täydellä teholla uudelleenavaamiseen. Mitä kaikkea on tekeillä, sen kertoo meille Menestysresepti-podcastin tämänkertainen vieras, ravintoloitsija, keittiöpäällikkö Toni Kostian. Ravintola Grönin kuulumisten lisäksi keskustelunaiheita ovat myös mm. fine dining, suomalaisen luonnon antimet, sekä maamme ruokakulttuuri. Menestysresepti-podcastia isännöi tuttuun tapaan Juha Kakkuri.

keyboard_arrow_down