keyboard_arrow_down
Social Burgerjointin Risto Mikkola ja Pikkis Tuomola kävivät kertomassa uudesta ”Burgerin sielu” – kirjasta
Korporaatio
Social Burgerjointin Risto Mikkola ja Pikkis Tuomola kävivät kertomassa uudesta ”Burgerin sielu” – kirjasta
play_circle_outline
Social Burgerjointin Risto Mikkola ja Pikkis Tuomola kävivät kertomassa uudesta ”Burgerin sielu” – kirjasta

Social Burgerjointin Risto Mikkola ja Pikkis Tuomola kävivät kertomassa uudesta ”Burgerin sielu” – kirjasta

23 min - juuri nyt

Hampurilaiset elävät muiden ruokatrendien mukana. Suomen hampurilaisbuumi alkoi 2012 kun street food vapautui Helsingissä. Tälle aallon harjalle hyppäsi myös Social Burger Joint. SBJ valittiin kahteen kertaan parhaaksi Burger-ravintolaksi Helsingissä. Vuonna 2018 SBJ voitti Euroopan suurimman katuruokakilpailun Berliinissä. Tässä teoksessa opastetaan kotikokit ravintolatasoisten hampurilaisten saloihin kotikonstein. Kirjan sivuilla tirisevät mehevät klassikot, sekä uudet savunmakuiset hampurilaiset. Burgeri on tällä hetkellä ruoka-alan kasvavin buumi. Social Burgerjoint voitti European Street Food Awards -katuruokakilpailun.

keyboard_arrow_down