Tiikerikatkaravut suolapedillä ja aioli

Tiikerikatkaravut suolapedillä ja aioli

7 min - juuri nyt

Radioääni ja tv-kasvo Anni Hautala on myös oman elämänsä master chef. Annin Ruokakirja -podcastissa Anni kertoo valikoitujen reseptien taustoja ja kokkaa kanssasi omassa keittiössäsi. Podcastin viimeisessä jaksossa tehdään rapuja suolapedillä. Nämä sopivat vaikkapa puutarhajuhliin. Lisää reseptejä löydät Annin Ruokakirjasta. Tarvitset: 200 g kuorellisia sulatettuja tiikeriravunpyrstöjä 3 valkosipulinkynttä nippu tuoretta korianteria muutama salvian oksa tuoretta persiljaa tuoretta ruohosipulia 2 pientä kuivattua punaista chiliä tai 1 kokonainen tuore ½ dl oliiviöljyä Lisäksi: 500 g–1 kg karkeaa merisuolaa Kuuntele podcastista, miten ruoka valmistetaan.

keyboard_arrow_down