keyboard_arrow_down
Hapankorppukakku ja raparperimehu
Annin Ruokakirja -podcast
Hapankorppukakku ja raparperimehu
play_circle_outline
Hapankorppukakku ja raparperimehu

Hapankorppukakku ja raparperimehu

10 min - juuri nyt

Kokkaa Anni Hautalan kanssa! Annin ensimmäinen reseptikirja ilmestyi viime syksynä. Tässä podcast-sarjassa Anni kertoo valittujen reseptien taustoja ja tarinoita, ja tulee kanssasi keittöön pilkkomaan ja vatkaamaan. Reseptejä ilmestyy Suplaan kerran kuukaudessa. Toukokuun reseptiksi Anni on valinnut hapankorppukakun (joka on suolainen) ja raparperimehun. Nämä sopivat vaikkapa äitienpäiväbrunssille! Ohjeet kuulet podcastista ja tässä ovat AINEKSET: Pohja 200 g hapankorppuja 100 g voita ¾ dl vettä ½ ruohosipulia Täyte 4 liivatelehteä 350 g kylmäsavustettua kirjolohta, katkarapuja tai kylmäsavuporoa 1 punasipuli (½ dl tuoretta tilliä kalan ja katkarapujen kanssa) 2 ½ dl vispikermaa 400 g tuorejuustoa (esim. ruohosipuli) ½ dl sitruunamehua ½ tl mustapippuria Koristeeksi kalan tai katkarapujen kanssa: 100 g mätiä, tilliä ja punasipulia poron kanssa: poroa, karpaloita ja persiljaa

keyboard_arrow_down