Elvi-mummon stroganoff
13 min - juuri nyt
Kokkaa Anni Hautalan kanssa!
Anni on intohimoinen kokki, jolta ilmestyi reseptikirja viime syksynä. Tässä podcast-sarjassa Anni kertoo valittujen reseptien taustoja ja tarinoita ja tulee kanssasi keittöön pilkkomaan sipulia ja maustamaan lientä.
Reseptejä ilmestyy Suplaan kerran kuukaudessa. Ensimmäiseksi valmistetaan Elvi-mummon stroganoffia ja päästään kurkistamaan Annin lapsuuden mummolaan. Ja mikä olisikaan parempaa talviruokaa kuin pitkään hautunut stroganoff - tai lihakastike, kuten Elvi-mummo ruokaa tapasi kutsua.
Tarvittavat ainesosat:
600 g naudan fileetä tai paistia
½ sipuli
100 g voita
1 tl suolaa
¼ tl valkopippuria
2 rkl vehnäjauhoja
vettä tai lihalientä
1–2 rkl tomaattisosetta
2 tl sinappia
n. 1 dl kermaa
2 etikkakurkkua
Valmistuohjeen kuulet tarkemmin Annilta.