Nyhtökaurareseptit nyt kansissa

Nyhtökaurareseptit nyt kansissa

21 min - juuri nyt

Nyhtökauran kehittäneen Gold & Green Foodsin Maija Itkonen kertoi Radio Rockin Korporaatiolle, että suuren mielenkiinnon kohteeksi joutuneen tuotteen suosio yllätti tekijänsä. Tuotantoa on nyt tehostettu ja tuotantomäärät ovat lähtötilanteeseen verrattuna kaksinkertaiset. Itkonen on nyt myös yhtiökumppaninsa Reetta Kivelän kanssa kirjoittanut Nyhtökaura –keittokirjan, johon on koottu parhaat nyhtökaurareseptit. He eivät halua nyhtökauralla ihmisten jättävän lihansyöntiä vaan ennemminkin välillä vaihtavan yhden aterian kasvispitoiseksi tai viettävän kokonaisen vegepäivän viikossa. Nyhtökaura –keittokirjan yleisötilaisuus keskiviikkona 17.8 klo 17 Helsingin keskustan Stockmannin Herkussa.

keyboard_arrow_down