keyboard_arrow_down
Ravintolakriitikko katuruoasta: Mahdollisimman epämukavasti nautittua ruokaa
Korporaatio
Ravintolakriitikko katuruoasta: Mahdollisimman epämukavasti nautittua ruokaa
play_circle_outline
Ravintolakriitikko katuruoasta: Mahdollisimman epämukavasti nautittua ruokaa

Ravintolakriitikko katuruoasta: Mahdollisimman epämukavasti nautittua ruokaa

juuri nyt

Street food –kirjan tehnyt Master Chef –tuomari, ruoka- ja ravintolakriitikko Mikko Takala kertoi Radio Rockin Korporaatiolle, että katuruokakäsitteeseen lasketaan nykyään melkeinpä mitä tahansa. Takala on kuullut kuitenkin määritelmän, jonka mukaan katuruoka on kadulla, mahdollisimman epämukavasti käsin nautittua ruokaa. Kirjasta on löydettävissä maailmalta kerättyjä katuruokareseptejä joiden pohjalta annoksia voi valmistaa kotikeittiöissään.

keyboard_arrow_down