Sauli Kemppaisen mukaan massaravintoloiden työntekijöitä ei lopputulos kiinnosta.

Sauli Kemppaisen mukaan massaravintoloiden työntekijöitä ei lopputulos kiinnosta.

juuri nyt

Heikelä Korporaation vieras Sauli Kemppainen kertoi aamun lähetyksessä urastaan ja siitä, mitä kunnon kokilta vaaditaan. Fine dining-paikkojen ja massaravintoloiden ero on Kemppaisen mukaan siinä, että massaravintoloissa väki on vain töissä. Heillä ei ole niin suurta intohimoa annoksen koostamiseen. Viime viikolla alkaneen Hell’s Kitchen-tv ohjelmassa mukana oleva Sauli Kemppainen on luonut uraa myös maailmantason ravintoloiden keittiöissä. Hän kertoi, että kyseisissäravintoloissa oli usein karu meininki kulisseissa. Ravintolasalin puolella saattaa soida viulumusiikki, mutta keittiössä tykitetään Rammsteinia. Lisäksi aamun lähetyksessä puhetta oli luonnollisesti kirosanoista. Ärräpäiden määrä lisääntyy entisestään Hell’s Kitchenissä ja silloin, kun ruuan laatu ei vastaa odotuksia niin kuulemma pitääkin olla.

keyboard_arrow_down